Во меѓувреме во Австралија: Гладниот пајак ужива во оброкот

А вие мислевте дека пајаците јадат само инсекти? Не и во Австралија!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!