Во меѓувреме во Киев, на 116-тиот ден од почеток на војната…

Единствениот добар дел од видеото е кога се префрла на инстатутката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.