Во меѓувреме во Сиднеј… на луѓето им дојде преку глава од бранови заболени, па решија да фатат некој вистински бран

И покрај тоа што државата Нов Јужен Велс, каде што се наоѓа Сиднеј руши рекорди во нови случаи, спеак голем број луѓе решија да се погрижат за своето психичко здравје и ги наполнија прекрасните плажи.