Во некои држави ги отворија летните тераси на кафичите, па некои момци се најдоа во зсрамувачки ситуации

Како куче пуштено од синџири :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.