Во Норилск не престанува да паѓа снег, па жителите си смислија нов спорт

Очигледно зимата реши да се фокусира само на овој град и буквално го удави во снегот. Но, луѓето од Норилск не се обесхрабрени. Тие дури смислија нов спорт: пливање во снег. „Спортистите“ веќе почнаа со тренинзи.