Во новата 2021, секое семејство 3 стебла од канабисот, ефект веќе се гледа!

Она чувство кога те јаде туѓиот срам… Има ли пара што може да ве натера да учествувате во вакво видео?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.