Во ова видео сигурно ќе препознаете некој човек, кој постојано му се умилкува на шефот! Но да знаете дека и на таквите луѓе не им е лесно!

Погледнете што мора да преживуваат секој ден!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.