Во Пробиштип и диносауруси почнаа да се шетаат по улици

Фраерот е одлепен за сите пари, па им ја направи интересна вечерта на пробиштипјани.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.