Во Романија не ви треба шлеп-служба доколку ви се расипе BMW, само добар пријател со комбе

Видеото, снимено во градот Радаути во северо-источна Романија ќе ви покаже како нареден пат да заштедите на шлеп-служба доколку ви се расипе автомобилот.

Двете задни врати се отворени, а среброто BMW E46 е сместено во комбето, секако нема преземено никакви мерки за безбедност, туку се обезбедени само со „самодовербата“ на возачот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.