Во Ротердам има сериозни немири, затоа што им ги прекршуваат основните права

Преку глава им дојде од мерки кои ограничуваат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!