Во рускиот рапер Моргенштерн се вселил ѓаволот, па една телевизија му викна поп да го истера

Попот беше изненадување, а реакцијата на раперот на моменти е смешна, а на моменти морничава.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.