Во руските продавници се појавија некои нови, интересни производи што делуваат некако познато, нели?

Локалните руски бизнисмени решија да го искористат фактот што големите брендови ги повлекоа своите производи во знак на поддршка на Украина. Во исто време руските власти немаат ама баш никаков интерес да ги штитат интересите на тие брендови кои јасно се декларираре дека се против нивните политики.