Во секое друштво има по еден ваков спанко, но овој повеќе нема да заспива на јавни места

Со вакви пријатели, кому му требаат непријатели? А нема смисла да им се налутиш затоа што ти се пријатели :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.