Во што се претвори слатката девојка во потрага по слава

Во потрага по лајкови и претплатници, sвездите на социјалните мрежи се способни за многу, дури и да се променат до непрепознатливост. Сепак, не сите обожаватели се задоволни од ваквите промени во животот на идолите. 21-годишната блогерка и раперка Дарија Зотева, позната како Инстасамка, реши да биде малку носталгична и ги објави своите стари фотографии на Телеграм. Тогаш девојчето сè уште беше невино дете, не потонато во скандали и не го знаеше вкусот на славата. Нејзините обожаватели заклучија дека тогаш била многу поубава и требала да си го задржи својот изглед.