Во Струмица и во автомобилите се почитуваат мерките за дистанцирање

За жал на еден од друштвото ќе треба да му се падне да би „социјално дистанциран“…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.