Во Струмица на улица: Пазете се вие од Корона колку сакате, ние имаме свадба закажано додека гастарбајтерите се тука

Добредодовте во Апсурдистан! Само весело, па до колку долго ќе трае, нека трае!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.