Во светот на сајберпанкот: Уметник создава дела кои изгледаат како од друг универзум

Сарпер Баран е уметник од Турција кој создава монументални сајберпанк 3Д инсталации. Тој слика суптилни нијанси со големо внимание на деталите, често создавајќи цели светови со повеќе форми во кои можете бескрајно да зјапате. Сарпер ја споделува својата работа на Инстаграм, каде има над 165 илјади претплатници.