Во Венецуела пари се собираат на улица (буквално), но има еден мал проблем

Инфлацијата е толку голема, што парите немаат ама баш никаква вредност и се расфрлани купишта крај улиците.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!