Во време на пандемија важно е да се носат маски и да се сечат ноктите редовно, така?

Без разлика дали има пандемија или не нивото на култура во автобусите во Македонија е на „завидно ниво“. Така на пример оваа госпоѓа сака секогаш да биде средена и скоцкана и не бира ниту време ниту место за тоа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.