Вооружени крадци се обидоа да ограбат сосема погрешна жена

Жената да ти била полицајка во цивилна облека, но од каде да знаат тие. Едниот од нив дозна на многу болен начин. Инцидентот се случи во Сантијаго, главниот град на Чиле.