Вооружениот крадец не очекуваше вака ладен пречек буквално од сите присутни

Што да направи во ситуација кога никој не му се плаши од пиштолот? Виде, не виде, си ја подвитка опашката :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.