Возачот на машината за чистење снег се изнервира од автомобилот паркиран среде улица и реши да му одржи лекција на сопственикот

Понекогаш возачите немајќи друго решение, автомобилите ги оставаат среде паркинг. Ова е многу честа слика на речиси сите скопски паркинзи.