Возачот направи голема глупост на премин преку железничка пруга во полскиот град Клуцборк

На железничкиот премин во полскиот град Клуцборк, работите не тргнаа добро за возачот, чии што маневри ретко кој може да ги објасни. Особено кога испаничи затоа што рампите се спуштија.