Возачот фрлил едно чудо пари за новата Тесла и го оставила среде пат, очигледно за бензин

Друг возач застана да види што му треба, а неговата жена (случајно плавуша) исто така претпостави дека му треба бензин. И навистина му треба бензин за ЕЛЕКТРИЧНАТА Тесла, само бидете трпеливи и гледајте го развојот на настаните :).