Возачот ќе умреше од страв кога наеднаш се појави автомобил од другата страна кој претекнува друг автомобил

Понекогаш колку и да внимаваш во возењето, се наоѓа некој лудак од другата страна на воланот, кој ќе ти го стави животот во опасност.