Возачот на огромното џипиште излезе да се тепа со возачот на малото автомобилче

Смешна ситуација на улица, која доби неочекуван пресврт.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.