Возачот само сакаше да го поправи расипаниот семафор, како што порано ги поправавме старите телевизори

Наместо тој да го поправи семафорот, семафорот го поправи него :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.