Возилото на брза помош заврши во погрепни раце, додека болничарите ѝ помагале на пензионерка

Во регионот Свердловск, во селото Новоалекесеевско, брза помош пристигнала на повик на постара жена. Тие не го исклучиле моторот на возилото за да не се излади, но кога по кратко време излегле надвор сфатиле дека возилото го нема. Истото било пронајдено во друго село, неоштетено, но недостасувало радиото.