Возот си носи нешто екстра со себе и скоро никој да не го забележал тоа

Најверојатно кога ќе застане и ако остане нешто од автомобилот ќе им светне.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!