Возрасните Индијци се степаа кој да спие на горниот кревет

Затоа што тој што спие на горниот кревет има предност ако настане конфликт. Ве предупредуваме за жестока содржина!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!