Возраста не е проблем за да бидеш таксист во некои земји?!

Кога седнуваш во такси, веројатно претпоставуваш дека возачот одамна завршил основно образование, но не и во ова африканско такси.

Само да не ги фати таткото на таксистот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.