Вработената во администрација снима какое една незадоволна, изнервирана жена, ѝ се одмаздува преку автомобилот

Ова не ти е Македонија, па да си играш со луѓето и сите да ти молчат. Ова е Русија!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!