Вработената во сендвичарата му постави на шампионот во брзо јадење едно лудо прашање

На госпоѓата едноставно ѝ се допадна она што го виде, па ѝ проработе фантазијата, а и смислата за хумор.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.