Вработениот на паркингот му пишува казна на возачот затоа што паркирал и си ја блокирал сопствената гаража, а не смее да блокира гаражи

Оди па разбери се со ваков човек кој нема капацитет да сфати зошто постои правилото да не смее да се блокира гаража.