Вработениот во зоолошката градина им покажува на децата колку агресивни можат да бидат питоните кога лежат врз своите јајца

Мајчинскиот инстинкт не е за потценување, но човеков има долгогодишно иускуство и точно знае што прави.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!