Врботениот во продавницата за бела техника им презентира на муштериите колку е моќен блендерот, но на погрешен начин!

Вака не се презентира блендер, ако имаш барем малку мозок!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!