Вредните работници си готват ручек во врелиот асфалт

Овие работници ја однесоа „уличната храна“ на едно ново ниво. Мартин Кромптон (50) и Џон Веб (46) се познаваат повеќе од 30 години.

Тие веќе 12 месеци работат заедно на патиштата во Големиот Манчестер и си смислиле техника на готвење на ручекот во врел асфалт.