Време е за сеир: Тепачка на пратеници во парламентот на Јордан

Стотина лоши луѓе собрани во иста просторија… Чудно е како не избиваат тепачки секој ден во сите парламенти во светот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!