Вселенски судија (игра од старата школа)

Преземете ја контролата над вселенскиот брод и борете се против вселенските пирати. Надградувајте ги штитовите и оружјето.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.