Вториот живот на старото скопско Југо, кое синот го наследил од таткото

На почетокот Југото делуваше прилично старо и безнадежно, но стрпете се додека да го видите крајниот резултат.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.