Вухан со специјално светлечко шоу го прослави крајот на карантинот долг 76 тешки денови

Ова светлечко шоу треба да ни биде мотивација на сите и светлина на крајот од тунелот. Сѐ што треба да направиме е да бидеме дисциплинирани уште малку.