XXXXXXL Манекенка нема проблем да облече бикини

36-годишната Тес Холидеј од САД е позната низ целиот свет како најуспешна и најголема плус-сајз манекенка. Жената ја промовира идејата за позитивност на телото и ги игнорира луѓето кои не го одобруваат нејзиниот начин на живот. На храброста на Тес може само да и се позавиди, бидејќи со тежина од 155 килограми, прикачува фотографии во толку мали костими за капење, на кои дури и ангел на Викторија Сикрет не би се осмелил да влезе.