“Зајди зајди” никогаш не звучела помоќно! Французинка вљубена во Македонија ја отпеа легендарната песна во пештерата Врело на Матка

Авторот вели: „Девојката е од Франција и работи во Ајфеловата кула. Се запознавме случајно, кога брат ми ја запроси неговата тогашна девојка. Ја поканивме во Македонија и еве како нѐ изненади. Ова е на Матка, во пештерата Врело. Инаку не зборува Македонски, ама ете за Зајди Зајди, голем е „атерот“

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.