За да се вратиш во рикверц првин треба да погледнеш во ретровизор

Изгледа не го очекуваше пријателот зад него.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.