За добар Фотошоп мајстор, нема невозможни работи! Уживајте во фантастичните дела на Мануел Берио

Мануел Берио е талентиран самоук графички дизајнер и дигитален уметник од Венецуела. Тој е специјализиран главно за дигитална уметност и манипулација со фотографии. Мануел ја споделува својата работа на Инстаграм , каде што има голем број следбеници.