За гостиварскиот Брус Ли зимата не е никаков проблем

Тој е подготвен за борба и на најниските температури…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.