За мало задоволство плати висока цена, но кога е во прашање жена ти, ќути и трпи

Дечкото беше само малку љубопитен и ништо повеќе од тоа. Но, беше откриен и послушно си ја
одработи казната. Добар пример за дечко кој си ја знае својата грешка и достоинствено си ги
трпи последиците. Очигледно е многу исплашен, но како велат „Страв чува лозје“.