За осамените мажи кои мора да седат дома и сакаат да видат „маче“

Бидејќи многумина ѝ побарале, девојката реши да им угоди на сите со едно видео.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.