За секој проблем има решение, па дури и кога малку ќе протече славината

Девојката се соочила со проблемот со презафатеноста на женските тоалети во петок навечер, но нашла решение за проблемот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.