За сите кои не веруваат дека кечерските борби се вистински

Понекогаш работите стануваа пожестоки од што очекуваме.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!